Най-добрият аксесоар на всяка жена е на първо място нейният поглед. Женските очи могат да говорят по-красноречиво от всякакви думи, да разказват истории, отключват приключения и да пленяват сърцето, душата и целия живот на стоящия срещу тях.

От дълбока древност жените обръщат специално внимание на очите и миглите си, като едни от първите козметични материали са служели именно на тази зона от лицето. И така до наши дни, когато пазарът предлага забележително разнообразие на всякакви продукти за грижа и грим.

Поредната „изненада“ от експертите на Avon, които доказват, че доста добре разбират жените и желанията им. Затова и са създали новата спирала Avon True Volume за истински ултра обем!

SCCGD_021_SP_1198977NOV2717

Специално разработеният комплекс Smartfibre осигурява трите най-важни ползи. На първо място формулата запълва празнините незабавно, като по този начин създава впечатление за повече и по-гъсти мигли.

Различно оформените фибри обвиват всяка мигла за впечатляващ обем и дължина. Междувременно четката с форма на бадем повдига миглите и разпределя формулата от корена към върха.

И защото комфортът е водещ в ежедневието, спиралата Avon True Volume осигурява формула, която остава върху миглите през целия ден – без следи от размазване или ронене. Сега можеш да имаш този поглед. Сега ти си очарователната магьосница.

Avon_True_Volume_Mascara (5)

Открий своята True Volume спирала при своя представител на Avon или на www.avon.bg

Реклама

За мигли като от реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s