Avon избра своите нови Посланици на хуманността, които ще имат важната задача да разпространяват посланието на борещите се с рака на гърдата жени

Изборът на новите Посланици на хуманността, които ще имат ключова роля в благотворителната инициатива „От любов към живота“ Avon срещу рака на гърдата, постави началото на кампанията за тази година.

Ambassadors

Тяхната основна задача ще бъде да популяризират кампанията и да разпространяват посланията й до колкото се може повече хора. 35-те дами са представители на от различни градове на страната и са избрани на база на тяхната мотивираност и отдаденост към каузата.

Думите „Предварително ти БЛАГОДАРЯ“ отново са в сърцето на кампанията. С тях екипът на Avon и хилядите им представители имат за цел посланието на засегнатите жени да достигне до всички, които ще подкрепят каузата, както и към всички останали, които са го правели до сега и ще продължат да го правят.

Благодарение именно на тях, през изминалата година каузата имаше сериозен ръст в събраните средства за борбата с рака на гърдата.

Вече 17 години „От любов към живота“ помага на диагностицираните жени чрез набиране на средства с поръчка на розови благотворителни продукти. 100% от печалбата от тях Avon традиционно дарява на основния си партньор в България – фондацията „Една от 8“.

Ambassadors_OfHumanity

И през тази година основна цел за Avon е да се наберат средства за безплатна психологическа, юридическа, информационна и практическа подкрепа, която Фондация „Една от 8“ ще предостави директно на засегнатите жени, техните близки и семейства.

В рамките на инициативата предстоят много активности, сред които турне „БЛАГОДАРЯ от любов към живота“. То ще премине по Пътя на надеждата през основни градове в страната.

В определени дати там ще бъде разположен специален щанд, на който хората ще имат възможност да научат повече за „От любов към живота“, да поръчат своя розов продукт в подкрепа на кампанията и да се забавляват с интерактивните игри и занимания.

Кампанията ще бъде съпътствана и от локални инициативи в цялата страна, които ще бъдат организирани от Посланиците на хуманността и също ще имат за цел да съберат средства за каузата.

Реклама

И тази година казваме Благодаря от Любов към живота

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s