Иконичната фигура на “ходещия” мъж на бранда Johnnie Walker най-сетне ще има своя дамски еквивалент. От компанията показаха новия ребранд на опаковките и бутилките алкохол, показващи една стилна Jane Walker.

Кампанията стартира официално в началото на този март месец и цели да насърчи усилията на жените по света да се борят за правата и за равенството си.

jane-walker-350-2018

В глобален план през март е не само Международният ден на жените, но и се чества като Историческият месец на жените, тоест – слага се акцент върху дискриминацията на полово ниво и най-вече опитите за справяне с произхождащите от това проблеми.

Затова и алкохолният гигант е решил да се включи и да подкрепи различните инициативи, като най-вече отдаде видимо уважението си и към “нежния” пол.

Те обявиха и че за всяка продадена бутилка, ще дарят по 1 долар на инициативи като “Monumental Women” и “ She Should Run”. отделно на събраната сума, компанията ще дари и $150,000 на двете организации.

“Силно вярваме, че сега е най-добрият момент да представим образа на Джейн Уокър, както и чрез него да допринесем към пионерските организации, подкрепящи борбата за равни права на жените.” – споделя вице президента на Джони Уокър Стефани Джейкоби (Stephanie Jacoby).

“С гордост подкрепяме всички постижения на жените, както и на хората, принасящи за случването им”, допълва Стефани.

jane-walker-ad-890-2018

“Ние сме тук, за да придвижим историята напред. Задава се монументална промяна! Благодарим на Johnnie Walker за подкрепата и вярата в дейността ни и припознаване важността на Историческия месец за жените” – казва Пам Елам (Pam Elam), президент на фонда “Susan B. Anthony” и организатор  на кампанията “Monumental Women”.

Ние сме приятно изненадани от кампанията на Johnnie Walker и с удоволствие им казваме “Наздраве!” и пожелаваме да продължават в същия дух, както и повече бизнеси да взимат пример от тях.

Реклама

Запознайте се с – Jane Walker, отдавна нужната алтернатива на Johnnie Walker

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s