Да избереш подарък за любимия може да е доста предизвикателно, особено ако искаме да му вземем нещо, на което ще се зарадва, а не от което има нужда.

Причината е, че мъжете имат доста по-различен вкус, хобита и интереси от жените. Модата за тях е абстрактно понятие, което се изчерпва до нещо удобно за носене с достатъчно джобове за всичките им джунджурии, аксесоарите са абсолютно непонятни, а истинските им желания и страсти са основно с двигатели с вътрешно горене или сложни характеристики от гигабайти, рам-ове и други предимно неясни за жените неща.

Казано накратко – мъжете винаги ще се зарадват на вид техника. Добрата новина е, че пазарът е необятен, лошата – че да се ориентираш какво точно е добро и качествено, и ще се хареса на твоя човек, е доста трудно…

Единият вариант е внимателно да си го слушала и запомнила, когато той ти е говорил за разни техники и нови технологии, другият е да потърсиш консултация в магазина (където много вероятно да ти набутат нещо излишно скъпо и не толкова добро), а третият е просто да рискуваш с покупката и да запазиш касовата бележка в случай, че се наложи да замените купеното.

Ние ще си позволим да ви дадем едно предожение за добър и оригинален коледен мъжки подарък. Той е комбинация от нещо практично, интересно и модерно. Единственото условие е мъжът да харесва „Междузвездни войни“, за останалото са се погрижили от Philips.

Съвместно с франчайза на Star Wars компанията лансира специалната серия електрически самобръсначки за всеки мъж, готов да носи силата със себе си ежедневно.

Picture1

В България са налични самобръсначките, които са изцяло вдъхновени от Светлата страна.

Серията комбинира премиални технологии с невиждани до този момент дизайнерски характеристики, подражаващи на различни ключови герои от Междузвездни войни: джедайката Рей, капитан Поу, BB-8 и R2D2.

Лимитираната серия Philips Star Wars вече е налични в големите магазини за техника, а ние ви съветваме да им хвърлите едно око и кой знае, може да се окаже идеалният подарък за партньора, брата, бащата или друг любим мъж 🙂

 

Реклама

Идея: Междузвезден подарък за Него

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s