Среща ме се с д-р Етугов, за да му зададем няколко въпроса относно новата процедура с FaceTite, на която той сам се подложи. Така може не само като тесен специалист, но и като тествал метода, да ни разкаже за впечатленията си и резултатът от процедурата.

Ето и какво ни разказа той:

След като проучвах естетичното простронства за родобен род машини повече от 10 години, открих уникалните качествата наFaceTite (Фейстайт). Проведените обучения в Италия допълнително ме убедиха за изключителната безопаснот на апарата и така реших аз да бъда първият пациент на собствената си мащина. И не сгреших.

Още на 6-7 ден, след като премина травмата от процедурата, започна подобряването на отпуснатата кожа. Вече минаха 60 дни след фейстайт и резултатът е изключителен.

doktor-doncho-etugov-dermatolog

Доктор Етугов

Очакването ми е до шестия месец окончателно контуриране на ръба на долната челюст, както и напълно прибиране на двойната брадичка.

Инвестицията в този апарат е сериозна, но оправдана. Подмладява се една изключително проблемна за естеичната медицина зона – долната трета на лицето, основно двойната брадичка и отчасти шията.

Ще цитирам италианския коолега, пластичен хирург, който сподели, че резултатите в тази зона след фейстайт са с пъти по-добри от лифтинг на шия и долна трета на лицето.

Picture4

Кое прави процедурата незаменима в сравнение с останалите хирургични и нехирургични методи?

Отговорът се съдържа в технологията и принципа на апарата: работи се инвазивно, но без рязане и без дълъг възстановителен период и се използва радиочестотна канюла. Последната загрява, контролирано до 70 градуса мастната тъкън в подкожието. Така разтопяваме излишните мастни депа и с микро-липосукция изваждаме втечнената материя.

Picture2

Загряването на кожата до 40 градуса стимулира образуването на колаген и еластин и предизвиква стягане и лифтинг на отпуснатите зони.

Не мога да подмина и въпроса за безопасността

Технологията е разработена и надграждана през последните 10 години и постигнала пълан контрол на параметрите, с оглед безопасността на пациента. Достигайки терапевтичните температурни граници, подаването на енергия прекъсва.

Контролът се осъществява от вътрешен термодатчик за достигнатата температура в подкожието, а но повърхността на кожата има втори термодатчик, който прекъсва затоплянето при достегнати прагови температури на повърхността на кожата.

Picture1

Резултати след процедури с Фейстат

Осигурява се двоен контрол, независещ нито от опита или сръчността на лекаря-оператор, нито от субективните усещания на пациента. Факти, красноречиво показващи безопасността на фейстайт.

Ползата от прилагането на фейстайт е това, че се постига нехирургичен лифтинг на долна трета на лицето, както и на шията.

Picture3

Процедурата е амбулаторна, с локална анестезия, но в хирургични условия и пълна стерилност. Резултатът е подобряване до пълно изглаждане на марионетните бръчни, изглаждане на контура на долната челюст, прибиране на двойната брадичка и стягане и повдигане на кожата на шията.

Реклама

Искрено и лично с д-р Етугов за ползите от FaceTite

2 мнения за “Искрено и лично с д-р Етугов за ползите от FaceTite

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s