Емблематичният бранд Motorola се завърна в България на официално събитие в луксозния хотел “Маринела” в София. Стилният коктейл в 360 Garden Bar бе предшестван от пресконференция, на която компанията обяви завръщaнето си на българския пазар и партньорството си с Българската федерация по художествена гимнастика. Грациите ни ще бъдат рекламни лица на Motorola през следващите 12 месеца.

Припомняме ви, че американският бранд Motorola е известен с множеството си иновации през годините: 1973-та Мартин Купър, водещ инжинер в компанията, създава първия мобилен телефон Dynatac 8000x; 1986-а – първият мобилен флип телефон StarTac, 2004-та – излиза Motorola Razr, който се превръща в най-продавания флип телефон на всички времена.

Малко потребители знаят, че през 2005-a е създаден Motorola ROKR E1 –  първият телефон с iTunes.

А говорейки в сегашно време, през 2016-а Motorola пусна на пазара първия успешен модуларен телефон Moto Z и спечели десетки награди за дизайн и иновации, включително и престижната Reddot Design Award.

Moto Z и всички модули – JBL SoundBoost, Hasselblad True Zoom, Insta-Share Projector, Incipio OFFGRID Power Pack – са достъпни на българския пазар, а съвсем скоро се очакват и новите модули – Moto GamePad, JBL SoundBoost 2 и Moto Turbo Power Pack.

“Motorola е вдъхновяващ, променящ света бранд. В Америка, а и на много места по света, това е любима марка на милиони хора. След редицата предизвикателства, през които минахме, Motorola е тук и е готова да се бори за сърцата на потребителите.

Съвсем скоро клиентите в България ще могат да се запознаят и с последните модели от портфолиото на Motorola”, сподели Владислав Иванов, General Manager на Motorola за Югоизточна Европа.

18403792_1678461005515916_4350629871039179933_o

Огромно признание Motorola получи преди няколко месеца от The Gadget Show, които провъзгласиха Motorola Dynatac 8300, първия мобилен телефон в света, за най-великото изобретение на всички времена.

“Това, което отличава нашия отбор по художествена гимнастика, е постоянното демонстриране на класа, задружност и сплотеност на абсолютно всяко първенство. Те са изключителен пример за приемственост между поколенията. Motorola, от своя страна, е брандът, който е неколкократно обявяван за технологичен лидер и е заставал начело на индустрията.

Ето защо вярваме, че синергията между нас и Федерацията по художествена гимнастика ще бъде успешна и ще отвори нови перспективи, които дава глобалният размах на бранд като Motorola, за да подкрепяме отбора за възможно най-дълъг период от време” – сподели още Иванов.

“За нас е огромна чест и признание да бъдем партньори на Motorola. Момичетата са изключително развълнувани, защото им предстоят нови проекти извън терена и вярвам, че това са дейности, които ще ги развият допълнително като личности и ще отворят нови възможности пред тях” – каза Илиана Раева, председател на БФХГ.

За Motorola
Motorola Mobility LLC беше придобита от Lenovo Group Holdings през 2015 г. Всички продукти с марката Moto са проектирани и произведени от Motorola Mobility LLC, която е дъщерно дружество на Lenovo.

Прочетете за нашия опит с Motorola и MotoZ:

Един Париж, който не очаквах. Или как се сбъдват мечтите

Писма на пътешественика: магнетичният Истанбул

Къщите на мечтите са в София

Реклама

Добре дошла отново в България, Motorola

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s