На днешния 11-и април се случи второто издание на Saeco Social Club. Събитието се проведе в Barka Coffee Gossips, любителите на качествените еспресо напитки имаха възможност да се запознаят с новите функции на автоматичните кафемашини на Philips – Saeco Incanto.

Те бяха демонстрирани от професионален бариста, който разказа за емоцията от доброто кафе и показа как да приготвяме първокласни събуждащи напитки у дома.

Специални гости на събитието бяха едни от най-известните разказвачи в Пощенска кутия за приказки, които прочетоха ароматни истории с неочакван край.

Гери Турийска, комикът Живко Джуранов, актьорът Константин Лунгов и писателят Димитър Калбуров, който се отличава със специфично чувство за хумор, прочетоха забавни  и запомнящи се истории, свързани с кафе.

Saeco_Social_Club

Голямата изненада на събитието бяха специално създадените афоризми за кафе с авторски текстове, вплетени по-интересен начин в историите на авторите от Пощенска кутия за приказки.

Saeco_Social_Club 2

Те донесоха неочакван край за един от членовете на Saeco Social Club – персонален подарък кафемашина Incanto.

Saeco_Incanto

Всички присъстващи опитаха разнообразие от кафе специалитети, приготвени с последните модели на автоматичните кафемашини Saeco Incanto, които пазят традиционния за марката елегантен дизайн, но се отличават с иновативни функции.

За Saeco
Saeco e оригинална италианска марка кафемашини с 30-годишен опит, която става част от портфолиото уреди за дома на Philips и е символ на традиция и иновации в приготвянето на автентично италианско еспресо.

 

Реклама

Емоцията от доброто кафе и Saeco Social Club

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s