Със сигурност от американските филми и сериали сте чували за „сватбен лист“.

Това е когато младоженците изготвят списък с подаръците, които биха желали да получат от своите гости на сватбената церемоня.

Всички поканени (и потвърдили присъствие) получават копие от сватбения списък, като дори фигурират адресите на конкретните магазини, откъдето бъдещото семейство си е харесало подаръците.

Служителите в магазините от своя страна имат задача да следят какво вече е било избрано, за да не се дублират подаръците.

Интересното е, че у нас вече има магазин, който предлага въпросната услуга „Сватбен лист“. Става дума за Bed Bath & Table – мултибранден магазин, който обединява под един покрив трите най-важни стаи в дома.

DSC_7624

В цял свят традицията повелява с подаръците си гостите да помогнат на младото семейство в създаването на общия дом.

За това и големия избор в Bed Bath & Table осигурява богата селекция – от австрийското качество на хавлиените изделия Vossen, през ексклузивните колекции халати Tommy Hilfiger, уникалните сетове за маса Sander, кадифеното докосване на луксозното спално бельо elegante и разбира се, неповторимият порцелан Villeroy & Boch. Сватбеният лист предполага възможност да се комбинират различни вариации като марки, продукти и ценови клас.

Най-голямото предимство в подготовката на Сватбен лист с подаръци е да получите това, от което имате нужда и съответства на вашия вкус и уникален стил на дома.

За самите гости това е още по-голямо улеснение, тъй като няма да се чувстват неудобно от това, че са избрали дублиращ се подарък, или пък картина, за която младоженците не могат да скрият разочарованието си още в момента на подаряването.   

DSC_7555

Винаги сме се стремили не само да предлагаме по-добро качество на живот чрез всички марки и продукти в Bed Bath & Table, но и да осигуряваме на нашите клиенти една качествена консултантска услуга. Хората не са длъжни да различават обикновения порцелан от костния; или да знаят защо едно хавлиено изделие е в пъти по-добро друго. Наше задължение е да им обясним и по този начин да им гарантираме удовлетворение от покупката. – каза Юлия Спасова, създател на концепцията Bed Bath & Table.

DSC_7537

Сватбен лист е още една услуга, която вярваме, че ще подобри качеството на живот на младоженците и ще им донесе само удовлетворение от разопаковането на подаръците в деня след сватбата.“ – сподели още тя.

DSC_7541

САЩ е родината, в която се ражда традицията младоженците да помагат на гостите си в избора на подаръци, и така през далечната 1924г. американски предприемач предлага за първи път тази услуга като включва в списъка китайски порцелан, сребърни прибори и кристал. Иновативната му идея бързо е взаимствана от други магазини и към днешна дата няма как да присъствате на сватба отвъд океана, на която към поканата да не е прикачен списък с подаръците, които домакините ви биха желали да получат.

Bed Bath & Table е мултибранд магазин, в който са представени световни марки – символ на доброто качество на живот. Дисплеите представят Villeroy & Boch, Zwilling, Sander, Vossen, Tommy Hilfiger Home, Issimo, elegante, Dormia, White Boutique, Manterol, Sealy и Tempur.

Още на сватбена тематика:
Булката на пролетта: пастелна нежност и ледено кафе
Що е българска сватба и има ли почва у нас? Кратък наръчник
Най-важното, от което има нужда всяка сватба

Реклама

Услугата „Сватбен лист“ и краят на нежеланите сватбени подаръци

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s