Днес искаме да ви разкажем за една прекрасна инициатива, която се случи на 18 март (събота) в Дерматологична клиника Естелайн, а именно –  първи безплатен урок за правилна грижа за кожата.

Под надслов „Грижи за кожата – на среща със специалиста“ събитието събра на едно място настоящи и бъдещи пациенти на клиниката за среща със специалисти.

Целта бе да се представят основните принципи и правила в адекватната преценка и грижа за здравето на кожата.

Първият от серията безплатни уроци в училището бе на тема „Как да подберем правилната козметика“. Водещият дерматолог на клиника Естелайн д-р Иван Пеев откри лекцията с информация за типовете кожа и критериите за правилното им определяне.

Медицинският козметик Стела Георгиева имаше задачата да разкаже на участничките за грижите, най-подходящите козметични продукти и препоръчителните процедури за всеки тип кожа.

DSC_2324

Урокът премина в оживена атмосфера с много въпроси, полезни съвети и споделен опит.

Екипът на Естелайн планира съботните срещи по интересни теми да станат традиция и веднъж месечно клиниката, намираща се в хотел Suite на ул. „Йордан Йосифов“ 1А в Студентски град, София да посреща любознателни хора на различна възраст.

DSC_2334

Всички интересуващи се от уроците в училището на Естелайн могат да предлагат теми на бъдещите семинари, както и да се информират за датите на предстоящите срещи от уебсайта на клиниката www.aestheline.com, Facebook страницата или с мейл до communications@aestheline.com.

Прочетете още:
За гърдите на жените с любов – какво е SPM и с какво ни помага

Безплатни семинари на тема „Здрава и чиста кожа“

Вашият коментар