Обичаме новите неща!

Нови обувки, нова рокля, нова чанта, нова техника (телефон с по-добра камера, за да правим по-добри снимки при пътешествията ни) и нова козметика най-вече!

Искрено сме благодарни на онези невидими учени, за които често си мислим как стоят в лабораториите и са посветили времето, знанията и усилията си да създадат по-добри продукти специално за нас – жените! За да бъдем по-здрави, красиви и доволни.

Затова и се стараем да „държим под око“ нововъведенията, касаещи нежния ни свят.

Най-новото, за което искаме да ви споделим, е серията шампоани и балсами на NIVEA. Като цяло компанията много сериозно се е заела да обогатява портфолиото си и да представя по-нови, по-добри и качествени продукти.

NHA_16400_Hairmilk_All_Around_Care_Shampoo_1_1_BV_RGB_Screen (96 dpi)

Нека пак споменем серумните им перли, в които се влюбихме и с които ни спечелиха като клиент (припомнете си за тях ТУК). След тях, даже преди няколко дена, на пазара вече са достъпни новата душ пяна на марката (припомнете си ТУК), а сега под светлините на прожекторите излиза серията шампоани и балсами Hairmilk за суха и увредена коса. 

Формулата на продукрите е специално разработена да възстанови, без да утежни, косата според нейната структура – тънка, нормална или плътна.

„Новият подход, специално съобразен със структурата на косата, е както иновативен, така и утвърден. В процеса на разработване на новата серия, заедно с потребителите установихме, че жените познават структурата на косата си. Например, за фризьора структурата на косата е от изключително значение, за да може да отговори на нуждите ѝ.

Тънката коса се нуждае от различен вид грижи, в сравнение с плътната, за да не губи от обема си. Въпреки това, нито една от марките за масова употреба не се е фокусирала върху структурата на косата – досега!“, коментира Марион Детерт, отдел „Проучване и развитие“ в Байерсдорф.

Серията NIVEA Hairmilk съчетава две предимства, от които потребителите със суха и увредена коса се нуждаят: възстановяване, без утежняване.

В основата на формулата са млечните протеини – естествено извлечени съставки, които укрепват косата отвътре и дълбоко я възстановяват. В допълнение, формулата съдържа Eucerit®, който се грижи за повърхността на косата като я предпазва от външни влияния.

Eucerit® е съставка, разработена от NIVEA, която придава на косата красив блясък. Дълбоко, но нежно почистващата формула укрепва косъма отвътре и го заздравява.

Така косата получава цялата грижа, от която се нуждае.

Най-хубавото е, че серията NIVEA Hairlmilk е подходяща за ежедневна употреба, като регенерира косата, без да я утежнява.

NHA_16618_Hairmilk_All_Around_Care_Shampoo_3_BTL_Screen (96 dpi)

Ако имате впечатления от продуктите на компанията, можете да ни ги споделите на editors@vitamorena.com

Реклама

Мляко за коса за повече здраве и красота

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s