„Жените са създадени като многофункционални машини!“ казва Габи Неделкова и доказва това във всеки един момент от ежедневието си! Тя е млада, красива, интересна, талантлива и успяла. Само на 22 години, Габи е важна част от екипа на козметичната компания Avon за България и не спира да се доказва всеки ден.

_dsc3581%d0%b0

Вдъхновява всички около себе си със своя позитивизъм и вярата в перфектния свят, който, разбира се, се дължи до голяма степен на способността на жените да го разкрасяват и оцветяват в нежни нюанси.

Последната роля, в която Габи се превъплащава е тази на муза на Avon True! Само пред Vita Morena тя отваря вратичка към личния си свят.

 • Разкажи ни малко за себе си?
  Казвам се Габриела Неделкова. От 2008 година съм представител на Avon, а от пет години съм и Мениджър в компанията. От месец декември съм Тренер по Бизнес и Красота за България и се занивам с най – прекрасната част в компанията – грижата за красотата и успеха на дамите в нашия бизнес!
 • Какво за вас означава „успяла жена“?
  Всекидневно, с екипа ни от Посланици на красотата, даряваме самочувствие, увереност и красота на дамите в България! Провеждаме грим партита и красиви инициативи, на които учим амите да бъдат успешени и независими! Успялата жена е онази жена, която с радост посреща новия ден, чакайки нови предизвикателства и поводи за усмивки! 

gabi-03

 • Вярвате ли в образа за „супер жената“ – тази, която успява да бъде успешна в работата си, перфектна домакиня, образцова майка и идеалната съпруга?
  Жените са създадени като многофункционални машини! Жените могат да бъдат красиви съпруги, професионалисти в работата си, добри домакини и страхотни майки! Жените могат всичко, стига да повярват в себе си!
 • Какво бихте посъветвали момичетата, които сега навършват 20 и навлизат самостоятелно в живота?
  Като млад човек, на 22 години, бих посъветвала младите момичета да не спират да вярват в себе си, да не загърбват мечтите си и да постигат успехите си, имайки подкрепата на хората, които обичат!
 • Има ли нещо в професионалния ви път за което съжалявате или бихте искали да сте сторили по различен начин?
  Нещичко, което може би бих променила в себе си е онази бързина на действието, която понякога ми пречи. Прекалено нетърпелива съм и това не винаги ми помага! Но пък и не винаги пречи! 🙂

_dsc3333

 • Какво винаги носи в чантата си една успяла жена?
  Успялата жена, винаги носи в чантата си тефтер, химикал, снимка на обичан човек и любимото си червило!
 • Вие сте една от лъчезарните музи на Avon True. Какво в новата колекция на козметичната компания ви привлече най-силно?
  За мен Avon True е марка, на която мога да се доверя. Тя ми дава усещане за увереност и стил през целия ден. Нанасяйки например матиращото червило в девет сутринта, определено мога да бъда сигурна в неговия цвят и пет часа по-късно! За мен това е най – важното в действието на един грим продукт. Той трябва да бде дълготраен, дерматологично тестван и на достъпна цена!
 • Какво е вашето послание към читателите на Вита Морена?
  Бих посъветвала читателите на Вита Морена да бъдат себе си, да се доверяват на инстинктите си, да следват сърцето си и да не забравят усмивката си, която се подчертава най-добре с червилата на Avon!

gabi-04

 

Реклама

Габи Неделкова – вдъхновяваща и успешна

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s