Голям противник съм на сватбите, които са организирани с единствената цел да зарадват родата и да „ни отсрамят пред хората“. Един вид – няма значение какво булката и младоженецът искат, важно е какво ще кажат родители им, които най-вероятно плащат за събитието и държат да покажат на всички колко добре са „оженили“ децата.

Винаги съм била на мнение, че не е важно дали сватбата ти е „голяма“ или „скъпа“, или пък се е случила точно така, както си планирал в детайли, а какви спомени са ти останали и какво е било цялото настроение в самия ден.

Дали сам си се смачкал под тежестта на очакванията си или ще направите деня наистина незабравим с най-светлите и чисти емоции зависи само и единствено от вас самите 🙂

Нямате нужда от истински орхидеи за украса по масите, нито пък от рокля с хиляди диаманти, шифони и широк обръч под фустата, а още по-малко е нужно цветът на салфетките да се връзва с този на пердетата в ресторанта и хартията на сватбените покани.

Важното е просто да се усмихвате повече, да не се шашкате при възникнали непредвидени проблеми и да се забавлявате колкото можете повече!

Единственото нещо, от което си мисля, че не е редно да се лишавате в сватбения ден и смятам, че заслужава да бъде най-големият разход, то това е фотографът. И най-хубавите спомени имат свойството да избледняват с времето, а понякога фотографите могат да уловят останали скрити за вас моменти, които после да увековечат.

За да подкрепя думите си, ще ви представя една малка колекция сватбени снимки от различни сватби, случили се на различни краища на света, които ще ви докажат, че добрият фотограф е задължителен елемент за всеки важен повод:

Реклама

Най-важното, от което има нужда всяка сватба

Едно мнение за “Най-важното, от което има нужда всяка сватба

  1. Pingback: Услугата „Сватбен лист“ и краят на нежеланите сватбени подаръци – Vita Morena

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s