Усещате ли как с падането на температурите се увеличава апетитът и то все за някакви по-тежки, мазнички и вкусни храни! Не че сме се отказали изцяло от свежите салати, но в менюто все по-често се прокрадват стабилните храни, за които ни е ясно, че са висококалорични, но пък сякаш имаме нужда от тях.

Това е напълно нормално, тъй като всеки организъм има силно чувство за самосъхранение и телата се подгтовят да оцелеят в тежката зима, трупайки килограми (мускулите са си мускули, но мазнинките дават една добра сигурност).

Ако бяхме мечки или ескимоси, в това нямаше да има никакъв проблем, само че ние сме жени и най-малкото, което искаме, са излишни килограми. Също така обаче не сме и спартанци, затова строгите диети не са ни по вкуса. Искаме да се наслаждаваме на живота без да прекаляваме, но и без да се лишаваме. 

Затова замразяващата криолиполиза е точно като за нас! Името обаче звучи малко странно, нали?

Криолиполиза Cool Tech обаче е технология от ново поколение, която представлява замразяване на част от мастните киселини в клетката при температура от -8 градуса, което води до самоунищожаване на самата клетка.

Знаете ли, че мастните клетки в човешкия организъм са константен брой през целия живот, което ще рече, че ако сте били с наднормено тегло преди, а после сте остабнали, мастните клетки не са изчезнали, а просто са се изпразнили, но все още са в тялото и чакат сами да хапнете някой сладкиш в повече, за да се надуят и преместят стрелката на кантара напред.

Замразяваща криолиполиза  обаче не просто намалява обема на мастните клетки, а ги унищожава и те никога повече няма да са заплаха за добрата фигура! Резултатът е поне 3 см по-тънка талия, или по-малка обиколка на ханша, бедрата, дупето, прибиране на увисналото коремче…

1

Ефектът се вижда най-ясно след около месец още след първата процедура. За най-добър резултат са необходими поне 3 процедури, които се правят през около месец.

И понеже нищо прекалено хубаво не е на хубаво, човек почва да е чуди не се ли крие и тук някаква опасност? Все пак как така се унищожават тия клетки без никакви последствия? Обяснението е малко по-научно, но все пак лесно разбираемо – замразяването на мастните киселини в клетката предизвиква процеса апоптоза, който е съвсем естествен за организма.

Апоптозата е програмирано самоунищожаване на нефункционираща клетка. Така организмът ни се освобождава ежедневно от мъртви клетки.

Накратко процедурата е безопасна.

Ако се решите да замразите и унищожите мазнините, за да посрещнете спокойно и със самочувствие коледните и новогодишни празници, то можете да се насочите към няколко дерматологични клиники и естетични центрове в страната (вижте най-близките до вас тук, тук, тук, тук и за пловдивчани тук), където криолиполиза се прилага от обучени специалисти.

Весели празници 🙂

Реклама

Как буквално да замразим и унищожим мазнините?

Едно мнение за “Как буквално да замразим и унищожим мазнините?

  1. Pingback: Тази зима устните ухаят на… боровинки – Vita Morena

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s