LillyRoseopen
Смело можем да заявим, че Лили Роуз е взела най-доброто от родители си – Ванеса Паради и Джони Деп. Поне до този момент дъщерята на двойката показва талант, красота и стил, неподвластен на нито едно от модерните в момента течения. Лили Роуз има собствена представа за това как иска да изглежда, какво поведение да държи и в какви проекти да участва.

Не е особено учудващо, че се е насочила към актьорството и моделството, а скоро може и да пропее, точно по пример на баща си и майка си. Но има нещо в това момиче, което ни кара да мислим, че тя ще успее да излезе от сянката на родители си и да се наложи със собствен талант и качества. Ако разбира се, не потъне в алкохолно-наркотичен делириум, силно заразен сред децата на известните и богатите.

Последният проект на Лили Роуз е филмов. Тя и Натали Портман, с която безумно си приличат, си поделят главните роли във филма Planetarium.


Сюжетът е доста интересен, а в идиличните картини на Париж в началото на 20 век се редуват с напрегнатото усещане, че нещо лошо се случва с тези усмихнати момичета.

Или казано иначе – Натали и Лили Роуз са две момичета, които решават да завладеят френската столица с таланта си на артистки. И успяват. Пътищата им обаче се пресичат с френски продуцент визионер и от там насетне нещата се прецакват.

Както и в живота, силната връзка между две жени се прекъсва заради някакъв си мъж, в Planetarium нещата преминават в лек трилър. Филмът определено ни превлече вниманието и с удоволствие ще го гледаме. И няма как да не споделим, че ни е много по-приятно да слушаме за успехите на Лили Роуз, отколкото за скандалните истории от живота на баща ѝ.

Дано талантът за забъркване на проблеми и афинитетът към наркотици да не се предават по наследство.

Реклама

Изгрява нова звезда в киното – Лили Роуз

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s